Buebygning

Uge

Tidspunkt

Antal pladser

Pris

Beskrivelse

Det gælder om at finde jeres indre Robin Hood frem, når vi med bue og pil drager ud i naturen og skal mestre at ramme plet på målet! Bueskydning er aktiviteten, som ønsker at styrke samarbejdet i gruppen gennem en udfordrende og præcisionskrævende øvelse. Teambuilding øvelsen starter ud med, at I alle får en grundig introduktion til teknikker samt håndtering af bue og pil. Vi sikrer, at alle deltagere er fortrolige med buen, så grundlaget for en spændende og lærerig øvelse er lagt.

Når vi er blevet fortrolige med håndteringen af buen, starter vi ud med at træne på skiver. Det kræver øvelse, præcision og en stille hånd, hvis pilen skal placeres rigtigt. Når alle deltagere har skudt sig varme, er vi klar til at afslutte øvelsen med en udfordrende konkurrence, hvor dagens Robin Hood skal kåres.

Vores opgave består i at tilpasse de enkelte aktiviteter efter børnenes/de unges ønsker og behov. I kan samtidig have indflydelse på, hvilke mål, I gerne vil skyde efter, hvis I har et ønske om særlige genstande. Bueskydning er en teambuilding øvelse, der sikrer en unik og sjov oplevelse for alle.